19 Mayıs 2012 Cumartesi

Fotoğraflı Kurabiyeler

Doğum günlerinde gelen konuklara, bir hediye de sizden olsun....



Anneler Günü Pastası

Annenize hediye edebileceğiniz tatlı bir hediye..


Efe'nin Doğum Günü Pastası

Oğlum Efe için hazırladığım Pepe'li doğum günü pastam...

11 Mayıs 2012 Cuma

Zeynep'in Doğum Günü Pastası

13 yaşındaki yeğenim Zeynep için doğum günü pastası yaparken, temasını oluşturmada hiç zorlanmadım. Tam bir alışveriş tutkunu olan Zeynep için "alışveriş" temalı pembe doğum günü pastası yaptım. Zeynepciğe nice mutlu yaşlar diliyorum.



Emre'ye Sürpriz Pasta

Sizde de öyle mi acaba? Evde her pasta yaptığımda ya da eve her pasta geldiğinde, mutlaka üstüne mumlar konur, Emre'nin doğum gününü kutlarız :)
Emre için yaptığım bu pastanın özelliklerine gelince: çok sevdiği "Işıl"ın isminin kalp içerisinde pastada olması... Emre'nin en çok beğendiği de bu kalp oldu :)


9 Mayıs 2012 Çarşamba

Kına Gecesi

Artık kına gecelerinde kurabiyeler de vazgeçilmez hediyeler arasına girdi. Birçok çeşit arasından Gül Hanım, "kırmızı balo kıyafet"li ince belli hanımları seçti.


Kına gecesi için birçok çeşit var. Onları da yeri gelmişken sizinle paylaşmak isterim.



1 Yaş Kurabiyeleri

Oğlum Efe'nin doğum günü için hazırladığım kurabiyeler... Sade olmasını istedim ve açık mavi, beyaz çalıştım. Kızım olsaydı herhalde renkler uçuşurdu :)



Çizgi Kahramanlar

İstediğiniz çizgi film karekterlerini kurabiyelerin üzerine koyabilirim. Örneğin doğum günü pastası çizgi film karakterlerinden oluşuyorsa, aynı şekilde kurabiyeleri de olabilir.

Asya Bebeğin Kurabiyeleri

Asya Bebeğin Kurabiyeleri

Damla Bebeğin kurabiyelerini gören anne adayı Elif Hanım, kurabiyelerimi çok beğenmiş. Benden yakında dünyaya gözlerini açacak kızı "Asya" için kurabiye istedi. "Asya bebek"in kurabiyerleri takdimimdir :)